driegrapeneiken

Verbouw en renovatie

Als u alleen uw gebouw wilt opknappen of uitbreiden kunt u ook prima bij ons terecht!

Uit- en aanbouwen

Een nieuwe erker bij uw woning, of wellicht een compleet nieuwe serre bij uw bedrijf? Een nieuwe garage of carport, een dakkapel, of wat u ook maar wilt aanbouwen of bijbouwen bij uw bedrijf of woning; wij kunnen u vanaf het begin tot het eind mee begeleiden en met alle plezier nemen wij zelfs alle zorgen uit uw handen! 

Grote verbouwingen

Muren weghalen? Ruimtes anders indelen? Als u uw woning of bedrijf eens flink onder handen wilt nemen, neem dan contact met ons op. Met expertise adviseren we u over de te nemen stappen en voeren we die voor u uit.

Kleine verbouwingen

Vergeet vooral niet dat we er ook bij het kleinere werk voor u zijn. Een dakkapel, nieuwe badkamer, keuken of toilet, een enkel kozijn of een paar schuttingen. Neem contact op voor een offerte!

Dakrenovatie

Ook bij dakrenovatie begeleiden we u met veel plezier. Een lekkend of tochtig dak? Wij hebben de oplossingen. Van het opnieuw wind- en waterdicht maken, tot het isoleren met hoge isolatiewaardes en alles er tussenin. 

Schadeherstel

Het kan op Terschelling nogal tekeer gaan. Heeft u schade, dan kunt u bellen. Wij hebben ervaring met het contact met verzekeringen en het opstellen van betrouwbare offertes en schattingen van schade. Tegelijkertijd kunnen wij natuurlijk ook de schade professioneel en blijvend herstellen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken wanneer het op Terschelling weer eens tekeer gaat. Wij zijn er voor u!

 

Contact

Combibouw Terschelling

Baaiduinen 45-a
8884HH Terschelling Baaiduinen

Tel: 0562449188

Contactformulier
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

login