zomerrhuisje-nieuw

Nieuwbouw van huizen en bedrijven op Terschelling

Combibouw Terschelling heeft veel ervaring met nieuwbouw op Terschelling. Dit is voor ieder bouwbedrijf een bijzondere uitdaging vanwege het vervoer van mensen, machines en materiaal naar het eiland met de boot. Wij hebben als echt Terschellinger bouwbedrijf al vele projecten, huizen, boerderijen, bedrijfsgebouwen, vakantieverblijven en veel meer uitgevoerd. U kunt er dus op vertrouwen dat wij experts zijn op dit gebied.

Voorbereiding van een nieuwbouwproject

Combibouw heeft een eigen ontwerp- en tekenbureau wat u vanaf het eerste begin kan begeleiden alles naar uw eigen wens aan te passen. Wij zijn bedreven zowel de traditionele bouw als houtskeletbouw, en hebben ook veel ervaring met kelders. Vanaf het eerste moment dat het potlood op papier gaat heeft u bij ons één contactpunt voor al uw vragen.

Uitvoering van de bouw

Wij voeren de complete bouw zelf uit en kunnen zo optimaal toezien op een goed resultaat. Van de kelder, naar de fundering, naar de binnenmuren, buitenmuren en het dak tot op het punt dat het gebouw wind- en waterdicht is, is ons eigen personeel erbij betrokken. Mensen die weten wat mooi is en hoe het gebouwd wordt. Als het moet maken we alles tot en met de kozijnen zelf exact naar uw wensen in onze eigen werkplaats.

Complete afwerking

Maar ook dan gaan we verder. Keukens en badkamers kunt u door ons laten plaatsen, betegelen, stucwerk, zelfs de vloeren kunnen wij leggen zodat uw project compleet wordt opgeleverd. Geen zorgen met allerlei verschillende onderaannemers, geen gedoe met hele lijsten met contactpersonen. In één keer klaar zodat u meer tijd overhoudt het helemaal naar uw wens te maken. Wilt u het huis helemaal compleet met steigerhouten tuinmeubilair opgeleverd hebben? Geen probleem! Dat is bouwbedrijf Combibouw Terschelling!

 

Contact

Combibouw Terschelling

Baaiduinen 45-a
8884HH Terschelling Baaiduinen

Tel: 0562449188

Contactformulier
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

login